Zakelijk bestellen

Met onze bloemen en planten maakt u indruk! Op een stijlvolle en originele manier brengen we uw bedrijf tot leven. Van bloemenabonnementen tot met gemak online zakelijk bestellen op factuur.

Bij ons kunt u zonder omkijken genieten van verse bloemen op de balie of bijvoorbeeld een bijzondere plant in de vergaderzaal. Ook verjaardagen, jubilarissen, geboorten en dergelijke van uw collega’s en klanten kunnen wij een passend boeket of bloemstuk verzorgen.

Flexibel bloemenabonnement

Wij bieden de mogelijkheid van een flexibel abonnement. Alles wat u bij ons besteld kan op rekening en zal dan maandelijks met een verzamelfactuur worden verrekend. Gemakkelijk omdat u alles in één keer kunt regelen. U kunt ervoor kiezen om elke week nieuwe bloemen te ontvangen. Maar dit kan ook per maand, per kwartaal of gewoon wanneer u dat wilt. Bloemen voor uw balie, bureau of evenement. In ieder geval bent u met deze service altijd voorzien van bloemen en planten!

Neem contact op

Online boeketten bestellen bedrijven

Door het online servicesysteem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL bedrijven en bloemisten. Landelijk kunnen boeketten geleverd worden. Verder is het mogelijk dat wij uw bloemenabonnementen, interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties leveren. Op maat kunnen we kijken wat passend is. Wij maken hiervoor graag een afspraak.

Enkele voordelen van MijnFloraNL:

  • Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje
  • Track & Trace van orders
  • Facturen digitaal en op maat

Inloggen MijnFloraNL

Systeem zakelijk bestellen

MijnFloraNL is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke) klanten meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden. FloraNL ondersteunt hierbij door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerd servicesysteem MijnFloraNL.

Orders en facturatie

FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders, facturen en gemaakte afspraken.